71-KFT

Temperatuursensoren met aangesloten kabel en thermo-element

De temperatuursensoren met kabel worden vooral gebruikt voor temperatuurmetingen van vloeibare en gasvormige media. Er is een grote verscheidenheid aan configuratie-opties en productuitvoeringen beschikbaar.

Voor vrijwel elke meting is een oplossing beschikbaar. Door hun bouwvorm kunnen deze sensoren binnen een temperatuurbereik van -200°C tot +400°C worden gebruikt.

Lees meer

 

De temperatuursensoren met aangesloten kabel worden onder andere toegepast in ovens, de apparatenbouw, verwarmings- en ventilatieapparatuur, en in koeltechniek. Er zijn een groot aantal standaarduitvoeringen leverbaar, maar wij ontwikkelen regelmatig kabelsensoren voor klantspecifieke toepassingen. De aansluitkabel is o.a. leverbaar in PVC, Siliconen, FEP, PUR, PTFE en Glaszijde. Er zijn diverse aansluitmogelijkheden mogelijk zoals schroefconnectoren, ronde DIN-connectoren, end-splices, Molexstekkers en bananenstekkers. Als meetelement wordt thermokoppel type K, type J, type L, type T of type U toegepast. Wij produceren ook variaties met weerstandssensoren (Pt100, Pt500, Pt1000, NTC en PTC).

Technische specificaties

De sensoren kunnen op de kabelovergang optioneel worden voorzien van een lijmkous (bescherming tegen vocht) of een antiknikveer (bescherming tegen kabelbreuk). Ook kunnen sommige uitvoeringen voorzien worden van een handvat.

Andere typen temperatuursensoren met kabel zijn o.a.:

  • oppervlaktesensoren
  • contactsensoren
  • buissensoren
  • schroefsensoren
  • lassensoren
  • zuur- en oliedichte uitvoeringen mogelijk

Toepassingsgebied van onze temperatuursensoren met aangesloten kabel en thermo-element (71-KFT)

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl