Langkamp Technology

Onze onderneming is gespecialiseerd in industriële temperatuurmetingen. In 2004 zijn we begonnen als vertegenwoordiging van de Duitse Günther GmbH groep en in 2008 is onze vestiging in Wijk bij Duurstede getransformeerd tot productielocatie en zijn wij producent van temperatuursensoren. De Günther groep heeft hiermee vijf productielocaties voor temperatuursensoren. Elke locatie heeft zijn specialisme zodat wij zo doeltreffend mogelijk, kosten gecontroleerd, kunnen produceren. 

Het leveringsprogramma biedt oplossingen voor temperatuurmetingen van -200 ºC tot 2300 ºC voor vrijwel alle industrieën, van land- en glastuinbouw tot glasindustrie, van ventilatiesystemen tot medische analysesystemen, van sensoren voor afvalverbrandingsinstallaties tot ATEX gecertificeerde temperatuursensoren

Wij zijn ISO9001:2015 gecertificeerd

Naast standaardproducten ontwikkelen wij samen met u klantspecifieke oplossingen die bijdragen tot verbeteringen in uw processen en producten.

Mensen maken een bedrijf. Door de kennis en vaardigheden van onze medewerkers zijn wij een onderneming die in staat is om de juiste adviezen, ontwerpen en producten te leveren die bijdragen in de beheersing van de TCO van uw temperatuurmetingen. Ook in aanvullende diensten zoals voorraadbeheer, verpakking en identificatie.

Graag zijn wij u tot dienst!

 

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl