Colofon

De onderstaande tekst bevat essentiële informatie voor het identificeren van de provider van de website en het geeft belangrijke wettelijke punten weer voor de Langkamp Technology B.V. website.

PROVIDER

In wettelijke term, de provider van deze Website is:
Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV WIJK BIJ DUURSTEDE
Telefoon: +31 (0) 343- 59 54 10
Fax: +31 (0) 343- 59 54 11
E-mail: info@ltbv.nl
Internet: www.ltbv.nl

Vertegenwoordigers:
Langkamp Technology B.V. wordt wettelijk vertegenwoordigd door Günther GmbH Temperaturmesstechnik, Timo Günther en Jan Pronk.

BTW IDENTIFICATIE NUMMER

Het BTW identificatienummer van Langkamp Technology B.V. is: NL8126.85.520B01

HANDELSREGISTER KAMER VAN KOOPHANDEL

Langkamp Technology B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nederland, nummer 30192359

VERANTWOORDELIJK VOOR DE REDACTIONELE INHOUD

De persoon die verantwoordelijk is voor de redactionele inhoud van de Langkamp Technology B.V. website is:
Romano Wasse
Telefoon: +31 (0) 343- 59 54 13
E-mail: info@ltbv.nl 

WETTELIJKE PUNTEN BETREFFENDE AANSPRAKELIJKHEID

Langkamp Technology B.V. doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie op deze website correct en up-to-date is. Fouten en onduidelijkheden kunnen echter niet volledig worden uitgesloten. Langkamp Technology B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid, kwaliteit of up-to-date zijn van de verstrekte informatie. Langkamp Technology B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade die direct of indirect veroorzaakt worden door het gebruik of niet-gebruik van de aangeboden informatie of door het gebruik van onvolledige of onjuiste informatie, tenzij opzet of grove schuld van het bedrijf kan worden bewezen. Dit geldt ook voor te downloaden software die kosteloos worden aangeboden.

Langkamp Technology B.V. behoudt zich het recht voor de website te veranderen, aan te vullen of een deel of geheel van de inhoud van de website te verwijderen zonder voorafgaande aankondiging of om de website tijdelijk of permanent in te trekken.

Verantwoordelijkheid voor "externe content", bijvoorbeeld te bereiken via directe of indirecte verbindingen (bekend als "links"), die leiden naar andere aanbieders, veronderstelt kennis te hebben van illegale of criminele inhoud. ‘Externe content’ wordt toepasselijk geïdentificeerd. Langkamp Technology B.V. heeft absoluut geen invloed op ‘externe content’, en eigent zich deze informatie ook niet toe. Langkamp Technology B.V. heeft geen kennis van illegaal of aanstootgevend materiaal op de websites van ‘externe providers’. Mochten links naar websites van ‘externe providers’ illegale of aanstootgevend materiaal bevatten dan distantieert Langkamp Technology B.V. zich daar uitdrukkelijk van.

WETTELIJKE PUNTEN BETREFFENDE AUTEURSRECHT

De opmaak van de website, de gebruikte afbeeldingen, en al het andere materiaal is auteursrechtelijk beschermd. © 2017 Langkamp Technology B.V., 3961 MV Wijk bij Duurstede. Alle rechten voorbehouden.

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl