52-WOS

Mineraal geïsoleerde weerstandsthermometers zonder beschermbuis

De mantelweerstandsthermometers zonder beschermbuis (52-WOS) worden gebruikt voor algemene temperatuurmetingen tot 600°C, in uitzonderlijke gevallen tot maximaal 800°C. De sensoren zijn geschikt voor metingen van oppervlaktetemperaturen alsmede voor metingen in vloeistoffen en gassen.

Lees meer

 

Deze serie temperatuursensoren kent geen extra beschermbuis en wordt vaak toegepast als er een snelle aanspreektijd van de sensor gewenst is. Diameters van 2 mm tot 10 mm zijn mineraal geïsoleerd (dus buigbaar) mogelijk. Als aansluiting zijn er vele varianten mogelijk zoals verlengkabel, diverse soorten stekers of een aansluitkop. De mineraal geïsoleerde mantels laten het gebruik van verstelbare wartels toe.

Technische specificaties

In hoofdzaak bestaan mantelweerstandsthermometers, afhankelijk van het soort schakeling (2-leider, 3-leider of 4-leider - afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid), uit 2, 4 of 6 koperen aders, omhuld door een metalen, dunne beschermmantel, meestal van roestvast staal. De aders zijn in keramiekpoeder vast en geïsoleerd geperst. De meetweerstand in de sensortip is via de aders aangesloten.

Wij leveren alle gangbare uitvoeringen en diameters van mantelweerstandsthermometers met gemonteerde stekkers, aansluitkoppen, compensatieleidingen evt. voorzien van speciale contacten, alsmede accessoires en vrijwel elke soort bevestiging.

Mantelweerstandsthermometers bieden door hun opbouw de volgende voordelen:

  • Kleine afmetingen bij maximale flexibiliteit voor temperatuurmetingen op moeilijk bereikbare plaatsen (diameter 1,5 - 6,0 mm).
  • Korte reactietijden voor precieze metingen van temperatuur- schommelingen.
  • Optimale bescherming van de sensoren tegen corrosie, oxidatie, mechanische beschadigingen en chemische verontreinigingen als gevolg van de gesloten opbouw.
  • De gesloten opbouw maakt het mogelijk om sensoren van deze serie ook zonder extra beschermbuis toe te passen

Toepassingsgebied van onze Mantelweerstandsthermometers zonder beschermbuis (52-WOS)

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl