55-WES

Mineraal geïsoleerde inschroefweerstandsthermometers met mantelmeetinzet

Inschroefweerstandsthermometers met mantelmeetinzet (55-TES) worden gebruikt voor algemene temperatuurmetingen in lage druk installaties, in gasvormige, vloeibare en plastische media. Afhankelijk van de uitvoering van de beschermbuis en van het omgevingsmedium tot een temperatuur van 800°C.

Lees meer

 

Dit zijn verreweg de meest toegepaste weerstandsthermometers. De procesaansluiting is leverbaar in vele varianten en de buisdiameter kan, evenals de insteeklengte, geproduceerd worden in bijna elke afmeting.
Om een zeer snelle registratie van temperatuurveranderingen mogelijk te maken, bieden wij deze weerstandssensoren ook met verjongde tip aan. Door het werken met een uitwisselbaar binnenwerk (meetinzet) heeft u het voordeel dat het uitwisselen plaats kan vinden tijdens bedrijf, zonder hiervoor speciale maatregelen te nemen. De thermowell blijft in het proces.

Technische specificaties

Een op de beschermbuis gelast zeskant met schroefdraad zorgt voor de stabiele procesaansluiting van de sensoren van deze serie. Afhankelijk van de toepassing wordt de plaats van het zeskant op de beschermbuis bepaald. De beschermbuizen worden normaal gesproken vervaardigd uit een naadloos getrokken roestvast stalen buis met een ingelast rond bodemplaatje. 

Voor speciale toepassingen (nauwkeurigheid, lange termijn stabiliteit, enz.) adviseren wij het gebruik van meetweerstanden met kleinere toleranties. De weerstandswaarden en grensafwijkingen van onze weerstandsthermometers voldoen aan de norm DIN EN 60751.

Toepassingsgebied van onze Inschroefweerstandsthermometers met mantelmeetinzet (55-WES)

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl