54-WFL

Mineraal geïsoleerde weerstandsthermometers met flensaansluiting

Weerstandsthermometers met flensaansluiting (54-WFL) worden gebruikt voor temperatuurmetingen in gasvormige of vloeibare media, zoals lucht, damp, water of olie. De beschermbuizen zijn voorzien van een blind flens, meestal conform DIN EN 1092, waardoor een dichte procesverbinding wordt gegarandeerd.

Lees meer

 

Technische specificaties

In deze serie zijn de geflensde sensoren leverbaar uit buismateriaal en uit volstafmateriaal. Het type flens wordt mede bepaald door de proceswerkdruk en de processituaties. Naast de standaard blindflenzen DIN 2527 zijn ook ANSI drukflenzen leverbaar, eventueel met een verhoogd pakkingsvlak. De beschermbuizen zijn in verschillende materiaalsoorten leverbaar waaronder RVS, Inconel, Hastelloy en Monel. Ook coating, waaronder Halar en PTFE (Teflon), is mogelijk.

 

De toegepaste beschermbuizen en de hieraan aangelaste flenzen dienen zoveel mogelijk uit hetzelfde materiaal te bestaan. Als een zeer snelle registratie van temperatuurwisselingen is vereist, adviseren wij het gebruik van sensoren met een verjongde tip van de beschermbuis. 

Voor speciale toepassingen (nauwkeurigheid, langdurige stabiliteit, enz.) worden meetweerstanden met kleinere tolerantie gebruikt. De weerstandswaarden en grensafwijkingen van onze weerstandsthermometers voldoen aan de norm DIN EN 60751.

Toepassingsgebied van onze Weerstandsthermometers met flensaansluiting (54-WFL)

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl