Home: Temperatuursensoren Nieuws Distributeur van PhoenixTM Temperatuurmeetsystemen t.b.v. profielmetingen en analyses

Distributeur van PhoenixTM Temperatuurmeetsystemen t.b.v. profielmetingen en analyses

Distributeur van PhoenixTM Temperatuurmeetsystemen t.b.v. profielmetingen en analyses

Langkamp Technology is een samenwerking aangegaan met PhoenixTM. Vanaf heden zijn wij vertegenwoordiger in Nederland en de noordelijke deelstaat van België (Vlaanderen) van de hoogwaardige PhoenixTM temperatuurmeetsystemen. Dit type systemen worden gebruikt voor temperatuurprofielmetingen en temperatuuranalyses in industriële ovens bijvoorbeeld in de sectoren: Automobiel, Voeding, Gas, Metaal, Keramische industrie, Steen- en Glaswol, Heat Treatment

De temperatuurmeetsystemen bestaan uit een hittebestendige bekisting, een datalogger,  temperatuursensoren en software waarbij delen van het systeem ook los aan te kopen zijn. Ook beschikbaar in een ATEX uitvoering. Het systeem kan eenvoudig worden toegepast in het lopende proces en geeft een exact beeld, achteraf of zelfs real-time, van het thermische ovenproces. Op deze manier kunt u uw klanten op elk moment van een uitstekende kwaliteitscontrole verzekeren.

Kijkt u ook op onze productpagina temperatuurmeetsystemen voor meer informatie, of neemt u direct contact met ons op, ons team van temperatuurspecialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Voorbeeld van een temperatuurmeetsysteem combinatie

Voorbeeld van een temperatuurmeetsysteem combinatie

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl