Draadloze handvatvoeler mét app

De innovatieve, draadloze, Bluetooth handvattemperatuursensor met live temperatuurmeting én -registratie in de speciaal ontwikkelde app.

Lees meer

 

De draadloze temperatuurvoeler met app is een uitkomst voor toepassingen waar directe aflezing en registratie van temperatuur gewenst is en het wordt veelal gebruikt in Horeca, Ziekenhuizen, HVAC toepassingen, Legionellabestrijding en tal van andere toepassingen. De temperatuurvoeler en app zijn zo ontwikkeld dat deze voldoen aan HACCP regelgeving!

De temperatuurmetingen binnen de app zijn geheel klantspecifiek aan te maken, zodat het precies de metingen online weergeeft die u wilt verrichten. De metingen zijn tevens direct zichtbaar in uw eigen online portal!

Wat kan de draadloze temperatuurvoeler o.a. in combinatie met de app:

  • De sensor is geschikt voor metingen tussen -50 °Celsius  en 300 °Celsius.
  • Het live meten en opslaan van temperatuur, geheel draadloos, en direct zichtbaar op je telefoon of tablet via de app.
  • Het meten van temperatuur gedurende een vooraf ingestelde tijdsperiode. Mét weergave in een grafiek.
  • Historische gegevens zijn eenvoudig oproepbaar. Zo kunt u metingen altijd evalueren of aantoonbaar maken.

 

  • Naast metingen kunt u ook taken invoeren (bijvoorbeeld het schoonmaken van.., het controleren van..), die afgevinkt moeten worden.
  • Er kunnen foto’s en QR codes worden gekoppeld aan metingen of taken.
  • Het toevoegen van een onder- en bovengrens temperatuur. Valt de meting er buiten, wordt dit geregistreerd en kan je follow-up vragen invoeren, waarbij de gegeven antwoorden te zien zijn in de online portal.
  • Dag, week of maand acties zijn eenvoudig in te plannen/aan te passen en/of te reproduceren.

De Bluetooth temperatuurvoeler is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen SITEX Electronics en Langkamp Technology. SITEX Electronics is producent en leverancier van vernieuwende keukenoplossingen voor de zakelijk markt, waaronder dit innovatieve draadloze systeem voor temperatuurmetingen en -registratie. Met hun extensieve kennis van digitale temperatuurbewaking in de professionele keuken, en de expertise van Langkamp Technology over temperatuurmetingen en -sensoren, is dit mooi stuk vakmanschap gerealiseerd.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0343-595410, ons e-mailadres info@ltbv.nl, of u kunt contact opnemen via de onderstaande contactbutton. Wij zijn u graag van dienst.

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl