Losse Onderdelen

Individuele componenten

Wij hebben een grote hoeveelheid losse onderdelen en componenten op voorraad, welke direct beschikbaar zijn. Zo kunnen wij precies ingaan op de individuele toepassingen en wensen van onze klanten en kunnen wij bovendien snel en betrouwbaar, internationaal, leveren. 

Naast de aankoop en ruil van edelmetalen voor onze temperatuurmeetsensoren, bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om een edelmetaal-account bij ons te openen.

Connectoren (Standaard en Miniatuur)

Wij hebben een breed assortiment thermokoppelconnectoren, in zowel miniatuur- als standaarduitvoering, variërend van kunststof tot keramiek. Onze Duplexconnectoren zijn ook in miniatuur- en standaardgrootte verkrijgbaar. Daarnaast zijn meervoudige connectoren tot maximaal 6-circuits leverbaar en ook biedt ons assortiment keuze aan diverse panelen en accessoires zoals beschermhoezen tegen stof en vocht, kabeltules en rvs trekontlastingen.

De isolatiematerialen voor de connectoren zijn geschikt tot 200 °C, 350 °C en zelfs tot 650 °C. De verschillende uitvoeringen van de connectoren worden samengesteld volgens de bestaande internationale kleurcoderingen (IEC, ANSI of DIN).

Heeft u interesse in of vragen over onze individuele componenten of connectoren, neemt u dan contact met ons op.

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl