Home: Temperatuursensoren Wie zijn wij Nieuws De IPAQ 330; nieuwe serie transmitters van INOR

De IPAQ 330; nieuwe serie transmitters van INOR

Hoge betrouwbaarheid, hoge nauwkeurigheid, een robuust ontwerp en het voldoen aan internationale goedkeuringen zijn belangrijke items voor producent INOR bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Met deze eisen in gedachten hebben zij een nieuwe serie transmitters ontwikkeld, de IPAQ 330.

IPAQ 330 heeft uitstekende prestaties gedurende de gehele gebruiksduur van de transmitter en is de volgende stap in de moderne producten van Inor. Gesimuleerde output, ‘urenteller’, Callendar-Van Dusen coëfficienten zijn enkele van de nieuwe functies van deze temperatuurtransmitters.

De IPAQ C330 en IPAQ R330 zijn moderne, geïsoleerde, universele temperatuurtransmitters, die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de hoogste eisen betreffende flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Deze serie transmitters is geschikt voor zowel Pt100-sensoren als voor thermokoppels.

Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de omgevingstemperatuur, trillingen (tot wel 10 g), vocht en elektromagnetische golven een minimale invloed hebben op het meetresultaat. Het is een betrouwbare en accurate transmitter, ook onder veeleisende condities.

Deze serie is beschikbaar met ATEX en IECEx certificaten, wat het een veilige keuze maakt voor vele toepassingen.

Voor een overzicht van de functies verwijzen wij u graag naar de brochure onderaan de pagina.