Home: Temperatuursensoren Uitgelicht Temperatuur-transmitters met draadloze communicatie

Temperatuur-transmitters met draadloze communicatie

INOR GOES WIRELESS!

Wij bieden een volledig nieuwe manier van het configureren en monitoren van transmitters, INOR GOES WIRELESS! Verbind je smartphone of tablet met de transmitter via NFC® (Near-field communication) of Bluetooth® en configureer het via de nieuwe app ‘INOR Connect’. Dankzij de draadloze communicatie kan de transmitter in het proces blijven!

Configuratie en monitoring op afstand via Bluetooth®

Met ICON-BT kunt u de transmitters configureren en monitoren terwijl deze nog in het proces zitten. Plug de ICON-BT hiervoor in de USB aansluiting van de transmitter en verbind deze met je smartphone via de app INOR CONNECT. Dankzij het ruime bereik van Bluetooth® kunt u op afstand communiceren met de transmitter.

IPAQ 530

De eerste serie die het Wireless concept ondersteunt is de IPAQ-530. Deze nieuwe serie is er zowel voor montage op een DIN-Rail (IPAQ R530) als in de aansluitkop van een sensor (IPAQ C530).

Contact

Graag verwijzen wij u naar de documentatie of naar de productpagina's voor meer informatie over het draadloze concept. Direct contact met ons team is uiteraard altijd welkom.