Home: Temperatuursensoren Wie zijn wij Nieuws Transmitters met Draadloze communicatie; IPAQ 530

Transmitters met Draadloze communicatie; IPAQ 530

INOR GOES WIRELESS!

Fabrikant INOR introduceert een volledig nieuwe manier van het configureren en monitoren van transmitters, INOR GOES WIRELESS! Verbind je smartphone of tablet met de transmitter via NFC® (Near-field communication) of Bluetooth® en configureer het via de nieuwe app ‘INOR Connect’. Dankzij de draadloze communicatie kan de transmitter in het proces blijven!

De eerste serie transmitters die dit concept ondersteunt is de ipaq 530 serie.

IPAQ C530 / R530

De eerste serie die het Wireless concept ondersteunt is de IPAQ-530. Deze nieuwe serie is er zowel voor montage op een DIN-Rail (IPAQ R530) als in de aansluitkop van een sensor (IPAQ C530).

De IPAQ 530 zijn moderne, HART® temperatuurtransmitters met een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De transmitters zijn geschikt voor zowel RTD als thermokoppels en is volledig compatibel met HART® 7 en biedt een uitgebreide diagnostiek. Indien gewenst met ATEX en IECEx certificaten.

De omgevingstemperatuur, trillingen (tot wel 10 g), vocht en elektromagnetische golven hebben door het robuuste ontwerp een minimale invloed hebben op het meetresultaat.